Vil du gerne have en hjemmeside til din forretning, virksomhed, forening eller lignende, så kontakt os gerne for et tilbud. Vi har rigtig mange års erfaring med opbygning og vedligeholdelse af hjemmesider og webshops. Vi opbygger hjemmesider i systemet WordPress med udbygning af Elementor. Til webshops anvender vi Woocommerce som en overbygning på WordPress. Begge systemer er blandt de mest udbredte i hele verden. Det giver dig som kunde tryghed for at du har valgt det rigtige og mest fremtidssikre system. Vi bruger egen ekstern hosting-partner – du har som kunde derfor kun én kontakt og det er til os. 

Ønsker du en webshop, så har vi stor erfaring i implementering af betalingsaftaler mht. at kunne modtage betalinger fra VISA/Dankort, Mastercard, MobilePay m.m. – vi kan ligeledes hjælpe dig med at opsætte en fragtløsning. Alt er inkl. i prisen.

Gennem samarbejde med Fru Larsens Univers kan vi også tilbyde kompetent hjælp og sparring indenfor grafiske design, logoer, tryksager m.m.

Priser på hjemmesider:

Priserne starter fra Kr. 20.000,- excl. moms. 
Prisen inkluderer opbygning, udarbejdelse, teknik, system, grafik m.m, kontakten til kunden, support til kunde i selv at kunne ligge indhold på hjemmesiden, hvis kunden ønsker det samt meget mere. 

Månedlig drift: Kr. 199,- excl. moms (faktureres for 12 måneder af gangen).
Prisen inkluderer hosting, daglig backup, opdatering af sikkerhedssystemer, fri trafik til hjemmesiden, vedligeholdelse af kernen m.m.


Priser for webshops:

Priserne starter fra Kr. 45.000,- excl. moms. 
Prisen inkluderer opbygning, udarbejdelse, teknik, system, grafik m.m, kontakten til kunden, support til kunde i selv at kunne ligge produkter på webshoppen, hvis kunden ønsker det. Kontakt og ansøgning om betalingsaftale til at kunne modtaget VISA/Dankort, Mastercard samt MobilePay. Implementering af fragtløsning samt meget mere.

Månedlig drift: Kr. 399,- excl. moms (faktureres for 12 måneder af gangen)
Prisen inkluderer hosting, daglig backup, opdatering af sikkerhedssystemer, fri trafik til hjemmesiden, vedligeholdelse af kernen m.m.

Vi tilbyder også mulighed for at lease en løsning. For mere information, så kontakt allerede i dag Jakob Larsen på Tlf. 23 98 94 43 eller på mail@jakob-larsen.dk 

Scroll til toppen